Vrachtwagen met aanhanger CE

Vrachtwagen aanhangerIedereen die in het bezit is van een geldig Nederlands rijbewijs vrachtwagen C kan starten met rijlessen op de vrachtwagen met aanhanger CE. Wij verzorgen naast losse lessen uiteraard ook spoed- en compactopleidingen, al vanaf 2 dagen. Onze vakbekwame instructeurs leiden u, met een cursus die bij u past, op tot een goede en veilige beroepschauffeur. Verkeersschool Paul verzorgt de opleiding voor het CE-rijbewijs met twee Volvo FH12 Globetrotters met aanhanger. De aanhangers zijn middenassers, een zogenaamde wipkar.

Intest 2 uur
Eigen verklaring
Opleiding van 18 uur
Examen
 
Totaal (exclusief 21% btw)  
 

 
à € 26,40       
à € 72,00       
 
 
 
 

€    135,00
Gratis
€ 1.296,00
€    373,85
--------------
€ 1.804,85
=========

Voor het rijbewijs CE hoeft geen theorie examen gedaan te worden. Als u slaagt voor het examen mag u met een aanhangwagen en met een trailer de weg op. Tevens krijgt u bij dit rijbewijs E achter B, dit houdt in dat u met een zware aanhanger achter de personenauto mag rijden.

Spoedopleiding CE
Wanneer u in drie dagen uw vrachtwagen met aanhanger opleiding wil volgen met het praktijkexamen is dat geen probleem. Dit kan in overleg met u gepland worden.

Compactopleiding CE
Voor diegene waarvoor de spoedopleiding geen haalbare kaart is, bieden wij de compactopleiding. Net als bij de 3 daagse wordt voor dat men aan de opleiding begint eerst een intest afgenomen. Het verschil met de 3 daagse is het aantal lesuren en de indeling daarvan. Bij de compactopleiding begin je direct met de rijlessen en met aansluitend het praktijkexamen.

Voor meer informatie bel 072 - 5400 800 of mail info@vspaul.nl

Het Bromfietsrijbewijs
Het Bromfiets
rijbewijs
Het rijbewijs voor personenauto
Rijbewijs voor personenauto
Praktijklessen met Honda CBF 500 ABS
Praktijklessen met Honda CBF 500 ABS
Het vrachtwagen rijbewijs
Het vrachtwagen rijbewijs
Opleiding tot buschauffeur
Opleiding tot buschauffeur
Personenauto met aanhanger, rijbewijs BE
Aanhangwagen
Chauffeursdiploma
Chauffeurs
diploma
Taxi
Basisdiploma taxichauffeur
1 daagse heftruckcursus
1 daagse heftruckcursus
Hulp bij rijangst
Hulp bij rijangst