Motorrijbewijs

MotorIedereen die 18 jaar of ouder is kan met de motoropleiding starten. Het is een heerlijk vrij gevoel om op de motor te zitten en na je opleiding nooit meer in de file te staan. Voordat je met de lesmotor de weg op gaat, moet je in het bezit zijn van het theoriecertificaat voor de motor of van een rijbewijs van een andere categorie. Verkeersschool Paul verzorgt naast losse lessen uiteraard ook een spoedopleiding van 2 of 3 dagen en terreinlessen voor voertuigbeheersing. Onze bekwame motorinstructeurs zullen je, met een cursus die bij jou past, opleiden tot een veilige motorrijder.

Prijzen
Rijles 60 minuten
Examenaanvraag voertuigbeheersing (AVB)
Examenaanvraag verkeersdeelneming (A)
Starterspakket: 5 motorrijlessen, AVB en AVD examen
Theoriepakket, leerboek 15 uur online examentraining en examen   


€   43,00
€ 135,00
€ 235,00
€ 535,00
€   85,00

Graag eerst een proefles op de motor van 1 of;2 uur, dit kan altijd worden gepland.
Bel ons voor een afspraak op 072 - 5400 800.

Motorexamens
Het eerste examen bestaat uit oefeningen voor de voertuigbeheersing (AVB) en het tweede examen is de verkeersdeelneming (AVD). Men kan pas aan het tweede examen deelnemen als men geslaagd is voor het examen voertuigbeheersing en wanneer het theorie-examen is behaald. Dit is echter per 19 januari jl. alleen voor cursisten ouder dan 24 jaar. Wanneer u jonger bent dan 24 jaar, moet u eerst afrijden op de lichte categorie, vervolgend middelzware en vanaf 24 jaar mag op de zware categorie worden afgereden. Waarschijnlijk op hopelijk gaan ze dit in januari 2014 wijzigen, zodat een
21 jarige gelijk kan starten op de middenklasse.

Spoedopleiding motorrijbewijs
Iedereen die in het bezit is van het certificaat voor voertuigbeheersing kan in principe de 2 of 3 daagse opleiding voor de motor volgen. Tijdens de voertuigbeheersingslessen kijken we naar je niveau en geven we aan of u geschikt bent voor de 2 daagse of de 3 daagse motoropleiding. Het verschil tussen de opleidingen zit in het aantal uren, 12 uur voor de 2 daagse en 15 uur voor de 3 daagse.

Motoren met ABS (anti blokkeer systeem) en handvatverwarming
Er wordt motorrijles gegeven op een Honda CBF 500 met ABS. Deze motoren sturen makkelijk en liggen goed op de weg. Voor de oefeningen voor het eerste examen is ABS een must, de remoefeningen kunt u op onze motoren zeer veilig uitvoeren. Wilt u juist in de winter uw rijbewijs halen om in het voorjaar direct te kunnen rijden, dan zijn onze motoren voor de koude dagen voorzien van handvatverwarming. Zowel grote als kleine personen passen altijd op onze moteren. Wij verzorgen een helm en regenkleding. Zelf moet u voor handschoenen, stevig schoeisel en stevige kleding zorgen (CBR eis).

Motor

Voor meer informatie bel 072 - 5400 800 of mail info@vspaul.nl

Het Bromfietsrijbewijs
Het Bromfiets
rijbewijs
Het rijbewijs voor personenauto
Rijbewijs voor personenauto
Praktijklessen met Honda CBF 500 ABS
Praktijklessen met Honda CBF 500 ABS
Het vrachtwagen rijbewijs
Het vrachtwagen rijbewijs
Opleiding tot buschauffeur
Opleiding tot buschauffeur
Personenauto met aanhanger, rijbewijs BE
Aanhangwagen
Chauffeursdiploma
Chauffeurs
diploma
Taxi
Basisdiploma taxichauffeur
1 daagse heftruckcursus
1 daagse heftruckcursus
Hulp bij rijangst
Hulp bij rijangst