Taxiopleiding Alkmaar en Amsterdam

Inhoud van de opleiding
Het praktijkgedeelte van de curus is in onze auto en bestaat uit 2 x 2 uur les. Wanneer er meerdere cursisten zijn, wordt het gecombineerd. Hierdoor lest u meer, maar betaalt u 4 uur. Wij geven zowel in Alkmaar als Amsterdam les en tevens het praktijkexamen. Duur van de opleiidng is in overleg en kan in 1 week of in 3 weken. Langer kan uiteraard ook, maar het kan als een spoedopleiding.

Voor het theorie is het zelfstudie, tenzij we een groep kunnen formeren. Bij zelfstudie krijgt u van ons lesboek, 15 uur online examentraining. Tevans reserveren we een theorie-examen in overleg.

Examens
Er zijn twee examen een theoretische en een praktijkgedeelte. U hoeft niet eerst het theorie te hebben behaald, voordat de praktijk wordt afgenomen. Beiden examens worden afgenomen door het CBR.

Prijzen
Theorie zelfstudie: lesmateriaal en theorie-examen   
4 uur les
Praktijkexamen

Totaal incl. btw

 
€ 120,00
-  212,96
-  313,30
 -----------
- 646,26

Meer dan 'even in een mooie wagen stappen en mensen van A naar B rijden'. Daar is een flinke dosis kennis voor nodig. Van de (verkeers)wet- en regelgeving bijvoorbeeld. Maar ook van het Nederlandse wegennet en over hoe zaken in het taxibedrijf geadministreerd worden. Daarnaast moet u weten hoe u dient op te treden bij verkeersongevallen, met wat voor soort klanten u te maken kunt krijgen en hoe u handelt bij conflictsituaties. Allemaal onderwerpen die aan de orde komen in de Basisopleiding Taxichauffeur.

 Voor meer informatie bel 072 - 5400 800 of mail info@vspaul.nl

Het Bromfietsrijbewijs
Het Bromfiets
rijbewijs
Het rijbewijs voor personenauto
Rijbewijs voor personenauto
Praktijklessen met Honda CBF 500 ABS
Praktijklessen met Honda CBF 500 ABS
Het vrachtwagen rijbewijs
Het vrachtwagen rijbewijs
Opleiding tot buschauffeur
Opleiding tot buschauffeur
Personenauto met aanhanger, rijbewijs BE
Aanhangwagen
Chauffeursdiploma
Chauffeurs
diploma
Taxi
Basisdiploma taxichauffeur
1 daagse heftruckcursus
1 daagse heftruckcursus
Hulp bij rijangst
Hulp bij rijangst