Wie is Verkeersschool Paul

BEKIJK HIER ONZE VACATURES

Verkeersschool Paul bv is sinds 1959 een bekend gezicht in Alkmaar en heel Noord-Holland. Dat wij al meer dan 50 jaar rijopleidingen verzorgen moet toch vertrouwen geven. Daar komt bij dat wij CBR en R.I.S. gecertificeerd zijn. Wij hebben bijvoorbeeld het hoogste slagingspercentage voor de vrachtwagen en vrachtwagen met aanhanger in heel Noord-Holland.

Wij verzorgen alle rij-opleidingen van auto, auto met aanhanger,bromfiets, motor, vrachtwagen,vrachtwagen met aanhanger, bus/touringcaren heftruck. Dit kan door middel van een spoedopleiding, compactopleiding of wekelijks lessen. Daarnaast geven wij ook theoriecursussen voor de bromfiets, auto, vrachtwagen, bus/touringcar en nascholing (code 95).Tevens hebben wij een simulator voor de auto.Wij zijn telefonisch bereikbaar en ons kantoor is ook altijd geopend op kantoortijden. Zaterdag zijn wij ook geopend. Als u zich persoonlijk aan wilt melden, kom dan gerust langs aan de Opaalstraat 14 te Alkmaar. Telefonisch is ook altijd mogelijk 072 - 5400 800.

  • Wij voldoen aan de eisen, die gesteld zijn aan de (voorlopige) certificering. Op grond daarvan heeft VTL ons het certificaat '(Voorlopig) gecertificeerd opleider Transport & Logistiek' verstrekt. Via www.soobsubsidiepunt.nl kunt u SOOB-subsidie aanvragen voor diverse opleidingen.
    Wij ondersteunen u graag bij het aanvragen en indienen van het subsidiedossier.
  • Wanneer je een praktijkexamen of een theorie-examen aan wilt vragen kan dit alleen nog maar door middel van je DigiD. Alleen het theorie kunnen wij zonder DigiD voor je reserveren.
  • Vervelend voorde jonge motorrijders onder ons, want het motorrijbewijs is per 19 januari jl. gewijzigd. Je kan als 18 jarige starten maar dan moet je afrijden op de lichte categorie. Wanneer je dit rijbewijs twee jaar hebt en vanaf je 21ste mag je afrijden op de middelzware categorie. Vervolgens wachten tot 24 jaar voor het afrijden zware categorie. Als het goed is gaan ze dit aanpassen, omdat dit te veel is van het goede. Dit wordt hopelijk januari 2014, dan mag je als 21 jarige gelijk instappen voor de middelzware categorie.

Alle regels over rijles met 16,5 jaar, het begeleid rijden

2totdrive.nl

Het Bromfietsrijbewijs
Het Bromfiets
rijbewijs
Het rijbewijs voor personenauto
Rijbewijs voor personenauto
Praktijklessen met Honda CBF 500 ABS
Praktijklessen met Honda CBF 500 ABS
Het vrachtwagen rijbewijs
Het vrachtwagen rijbewijs
Opleiding tot buschauffeur
Opleiding tot buschauffeur
Personenauto met aanhanger, rijbewijs BE
Aanhangwagen
Chauffeursdiploma
Chauffeurs
diploma
Taxi
Basisdiploma taxichauffeur
1 daagse heftruckcursus
1 daagse heftruckcursus
Hulp bij rijangst
Hulp bij rijangst